Risotto de camarón y espárragos

Risotto de camarón y espárragos

4.0 107 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porciones

Υλικά

  • de camarones sin pelar
    350 g
  • de agua
    900 g
  • dientes de ajo
    3
  • de aceite de oliva
    45 g
  • de sal
    1 ½ cucharadita
  • de espárragos
    300 g
  • de cebolla
    150 g
  • de vino blanco
    20 g
  • de arroz arborio
    300 g
  • de cúrcuma en polvo
    1 cucharadita
  • de requesón
    70 g
  • de perejil fresco picado
    1 cucharada

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 493 kcal / 2071 kJ
Πρωτεΐνη 25 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 64 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων