
Συσκευές & Αξεσουάρ
Plum and caramelised chocolate semifreddo
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ.
12 portions
Υλικά
Caramelised chocolate
-
white chocolate broken into pieces80 g
-
shelled unsalted pistachio nuts30 g
Plum compote
-
fresh blood plums (approx. 4-5), stones removed, cut into 1 cm wedges400 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
white sugar100 g
Sabayon cream
-
egg yolks6
-
white sugar100 g
-
sweet wine of choice30 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
mascarpone cheese250 g
-
vanilla bean extract1 tsp
Pistachio chocolate bark
-
white chocolate broken into pieces100 g
-
shelled unsalted pistachio nuts roughly chopped2 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
112.3 mg
Πρωτεΐνη
5.3 g
Θερμίδες
1894.3 kJ /
452.7 kcal
Λιπαρά
34 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
19.3 g
Υδατάνθρακες
33.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRaw chocolate snaps
1ωρ. 5 λεπτ.
Almond and pear tart
40 λεπτ.
Easy citrus pie
1ωρ.
Cacao custard (Toddlers and beyond)
20 λεπτ.
Apple sponge pudding
1ωρ. 20 λεπτ.
Blackberry frozen yoghurt
12ωρ. 5 λεπτ.
Lemon and elderflower ombre cake
5ωρ. 30 λεπτ.
Neapolitan ice cream cake
21ωρ. 10 λεπτ.
Little pots of chocolate créme
1ωρ. 15 λεπτ.
Summer ice cream cake
4ωρ. 50 λεπτ.
Haupia Pie
3ωρ.
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
24ωρ. 40 λεπτ.