
Συσκευές & Αξεσουάρ
Wegański dip z „sera pleśniowego” z tofu
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
440 g
Υλικά
-
4 gałązki natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
30 g cebuli dymki przekrojonej na pół
-
200 g majonezu, wegańskiego (patrz wskazówka)
-
40 g pasty tahini (patrz wskazówka)
-
20 - 40 g octu jabłkowego
-
20 g syropu klonowego
-
1 ząbek czosnku
-
1 czubata łyżeczka musztardy
-
½ łyżeczki soli
-
½ łyżeczki cebuli suszonej, mielonej
-
150 g tofu, średnio twardego pokrojonego na kawałki
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 100 g
Νάτριο
651 mg
Πρωτεΐνη
9.9 g
Θερμίδες
1123.5 kJ /
268.5 kcal
Λιπαρά
22.4 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.5 g
Υδατάνθρακες
9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

SOSY, DIPY I SMAROWIDŁA II
13 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMasło czosnkowo-ziołowe
5 λεπτ.
Dip curry z daktylami
5 λεπτ.
Sos czosnkowy
5 λεπτ.
Pasta kanapkowa curry z ciecierzycy i soczewicy
40 λεπτ.
Sos hamburgerowy
5 λεπτ.
Sos pieczeniowy
55 λεπτ.
Sos śmietanowo-porowy
30 λεπτ.
Tzatziki
15 λεπτ.
Masło ziołowe
10 λεπτ.
Sos do potraw z grilla
15 λεπτ.
Sos holenderski
15 λεπτ.
Masło pomidorowo-czosnkowe
10 λεπτ.