Συσκευές & Αξεσουάρ
Sos duński
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
380 g
Υλικά
-
5 g koperku, świeżego
-
40 g cebul perłowych marynowanych, odsączonych z zalewy
-
60 g korniszonów odsączonych z zalewy, pokrojonych na kawałki
-
200 g oleju rzepakowego
-
1 jajko w temp. pokojowej, sparzone wrzątkiem
-
10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
20 g musztardy Dijon
-
1 czubata łyżeczka curry, mielonego
-
½ łyżeczki soli
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 100 g
Νάτριο
574.4 mg
Πρωτεΐνη
2.1 g
Θερμίδες
2077.2 kJ /
496.4 kcal
Λιπαρά
54.2 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.3 g
Υδατάνθρακες
2.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
SOSY, DIPY I SMAROWIDŁA II
13 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKetchup curry
30 λεπτ.
Sos paprykowy z salami
45 λεπτ.
Musztarda gruszkowa
30 λεπτ.
Adżika
40 λεπτ.
Hummus z bobu
1ωρ.
Pâté z wędzonego pstrąga
1ωρ. 20 λεπτ.
Pasta z kaszy jęczmiennej z suszonymi pomidorami
1ωρ.
Pâté z kurzych wątróbek
3ωρ. 30 λεπτ.
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1ωρ.
Smarowidło (pâté) z tuńczyka
1ωρ. 55 λεπτ.
Pełnoziarniste spaghetti w kremowym sosie z soczewicy i marchewki (TM7)
1ωρ.
Pasta z pieczonej papryki i orzechów
10 λεπτ.