
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cheese and bacon cob loaf
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
cob loaf (20 cm)1
-
vintage cheddar cheese cut into cubes (3 cm)200 g
-
spring onion/shallot (approx.15 g), trimmed and cut into halves1
-
rindless bacon rashers trimmed and cut into pieces200 g
-
olive oil20 g
-
cream cheese softened and cut into pieces250 g
-
sour cream250 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
568 kcal /
2386 kJ
Πρωτεΐνη
25 g
Λιπαρά
38 g
Υδατάνθρακες
32 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
21.8 g
Νάτριο
1100.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHam and cheese quinoa muffins
1 Std. 30 Min
DIY pizza pockets
1 Std. 50 Min
Ham and zucchini quiche
1 Std. 45 Min
Traditional Kaiser rolls
26 Std. 35 Min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 Std. 35 Min
Gluten free pizza dough
2 Std.
Sour cream pastry
25 Min
Charcoal bao buns
1 Std. 50 Min
Nyonya curry chicken bun
2 Std. 45 Min
Chile con queso cob loaf
40 Min
Apple and sage stuffing
10 Min
Pan de Sal
2 Std. 20 Min