Pão brioche sem glúten

Pão brioche sem glúten

5.0 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
12 fatias

Υλικά

Massa prévia
  • leite
    180 g
  • açúcar
    10 g
  • fermento de padeiro fresco
    25 g
  • farinha de trigo sarraceno
    20 g
Massa
  • Manteiga q.b. p/ untar
  • ovos
    4
  • mistura de farinha para pão sem glúten mais q.b. p/ polvilhar
    380 g
  • açúcar
    60 g
  • sal
    1 c. chá de
  • psyllium husk
    2 c. sopa de
  • manteiga mais q.b. p/ untar
    100 g

Διατροφή ανά 1 fatia

Θερμίδες 256.1 kcal / 1071.6 kJ
Πρωτεΐνη 4.6 g
Λιπαρά 9 g
Υδατάνθρακες 37.2 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων