Möhren-Vollkorn-Brot mit Nüssen

4.5 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ.
1700 g

Υλικά

Sauerteig
  • Roggen
    150 g
  • Dinkel
    190 g
  • Öl zum Einfetten
    1 EL
  • Sauerteig
    75 - 85 g
  • Zuckerrübensirup
    60 g
  • Weizen-Vollkornmehl
    120 g
  • Weizenmehl Type 550
    110 g
  • Brotgewürz
    10 g
  • Kefir
    160 g
  • Salz
    12 g
  • Wasser
    270 g
Quellstück
  • Sonnenblumenkerne
    140 g
  • Leinsamen
    80 g
  • Kürbiskerne
    100 g
  • Sesam
    50 g
  • Wasser
    200 g
Hauptteig und Fertigstellung
  • Möhren in Stücken (3 cm)
    120 g
  • Walnusshälften
    150 g
  • Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
    550 g
  • Butter zum Einfetten
    Öl, zum Einfetten
  • Paniermehl zum Ausstäuben
    10 g
  • Vollkornflocken (προαιρετικό πεδίο)
    5 - 10 g

Διατροφή ανά 50 g

Θερμίδες 157 kcal / 657 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 8 g
Υδατάνθρακες 18 g
Φυτικές ίνες 3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Νάτριο 165 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων