Baguette tradition et baguette épi

Baguette tradition et baguette épi

4.2 114 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 15 λεπτ.
3 pièces

Υλικά

  • 300 g d'eau et un peu pour la cuisson
  • 15 g de levure boulangère fraîche
  • 500 g de farine de blé type 65, et un peu pour le plan de travail
  • 2 c. à café bombées de sel

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 pièce

Νάτριο 2108 mg
Πρωτεΐνη 19.2 g
Θερμίδες 2606.3 kJ / 622.9 kcal
Λιπαρά 2 g
Φυτικές ίνες 5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.4 g
Υδατάνθρακες 129.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων