Συσκευές & Αξεσουάρ
Cannelloni mit Artischockenpüree
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Parmesan in Stücken (2-3 cm)100 g
Füllung
-
Knoblauchzehen2
-
Olivenöl20 g
-
Artischockenherzen frisch, (siehe Tipp)400 g
-
Weißwein125 g
-
Thymian abgezupft3 g
-
Hartweizengrieß70 g
-
Frischkäse125 g
-
Eigelb3
-
Salz6 g
-
Pfeffer½ - ¾ TL
-
Cannelloni trocken (ca. 16 Stk.)160 g
Sauce und Fertigstellung
-
Butter40 g
-
Mehl40 g
-
Milch250 g
-
Geflügelfond flüssig250 g
-
Pfeffer½ TL
-
Muskat2 Prisen
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
720 kcal /
3010 kJ
Πρωτεΐνη
28 g
Λιπαρά
37 g
Υδατάνθρακες
69 g
Φυτικές ίνες
9.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
19 g
Νάτριο
1245 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 3/2025
40 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpanische Tortilla
45 λεπτ.
Omelette-Burger
40 λεπτ.
Cheesesteak-Sandwich
1ωρ. 20 λεπτ.
Mini-Pizzen mit Birnen und Schinken
1ωρ. 50 λεπτ.
Reisauflauf mit Äpfeln
1ωρ. 45 λεπτ.
Spaghetti mit Sardellen und Knoblauchbrösel
Καμία βαθμολογία
Tofu-Reis
50 λεπτ.
Caprese-Omelette
30 λεπτ.
Vegetarische „Bacon“ Bombs
24ωρ.
Grammelknödel
1ωρ. 30 λεπτ.
Brokkoli-Schinken-Nudeln
45 λεπτ.
Überbackene Lasagne-Spinat-Röllchen
1ωρ. 15 λεπτ.