Brioche parisienne

Brioche parisienne

3.8 66 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ.
14 portions

Υλικά

La pâte (la veille)
  • 15 g de levure boulangère fraîche
  • 550 g de farine de blé type 55, et un peu pour les moules et le plan de travail
  • 100 g de sucre en poudre
  • 2 c. à café de sel
  • 5 œufs
  • 25 g d'eau de fleur d'oranger
  • 25 g de rhum
  • 250 g de beurre coupé en morceaux, et un peu pour les moules
Le jour même
  • 1 œuf

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 340 kcal / 1425 kJ
Πρωτεΐνη 7.6 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 35.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων