Cytrynowe cake pops

Cytrynowe cake pops

4.4 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
15 sztuk

Υλικά

Ciasto cytrynowe
  • cukru
    100 g
  • skórka z 1 cytryny ekologiczna, bez białych błonek, pokrojona na kawałki
  • masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
    100 g
  • jajka
    2
  • mąki pszennej
    80 g
  • skrobi ziemniaczanej
    50 g
  • proszku do pieczenia
    1 łyżeczka
  • soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
    30 g
  • barwnika spożywczego, żółtego (προαιρετικό πεδίο)
    2 - 4 krople
Cake pops
  • serka kremowego śmietankowego, podzielonego na kawałki
    250 g
    250 g sera mascarpone, podzielonego na kawałki
  • kuwertury z białej czekolady pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka)
    300 g
  • pastylek czekoladowych do roztapiania, żółtych (patrz wskazówka i wariant)
    50 g

Διατροφή ανά 1 sztukę

Θερμίδες 282.4 kcal / 1181.4 kJ
Πρωτεΐνη 3.8 g
Λιπαρά 18.3 g
Υδατάνθρακες 26.6 g
Φυτικές ίνες 0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.8 g
Νάτριο 115.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων