
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pão artesanal vegano e sem glúten
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
20 fatias
Υλικά
-
psyllium em flocos40 g
-
água650 g
-
arroz integral450 g
-
trigo sarraceno em grãos200 g
-
fermento biológico seco10 g
-
açúcar50 g
-
vinagre de maçã20 g
-
fécula de batata200 g
-
sal15 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 fatia
Νάτριο
295.1 mg
Πρωτεΐνη
3.2 g
Θερμίδες
724.2 kJ /
173.1 kcal
Λιπαρά
1 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.2 g
Υδατάνθρακες
38.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sem glúten e lactose
11 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPita shoarma com molho de iogurte e hortelã
1ωρ. 40 λεπτ.
Folar de Trás-os-Montes
2ωρ. 30 λεπτ.
Pães de leite ao vapor com chocolate
3ωρ. 30 λεπτ.
Pão naan
1ωρ.
Chiabata de carne salteada com chutney de pêssego
2ωρ. 35 λεπτ.
Pão ralado
24ωρ.
Napolitanas de chocolate
4ωρ. 40 λεπτ.
Pãezinhos de minuto
15 λεπτ.
Pita com salada de ovos de codorniz e bacon e húmus de abacate
2ωρ.
Pão doce
2ωρ. 30 λεπτ.
Coroa recheada
1ωρ. 50 λεπτ.
Chiabata
1ωρ. 40 λεπτ.