Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)

Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ.
1000 g

Υλικά

  • 630 g di acqua
  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 630 g di farina di grano saraceno
  • 5 g di sale
  • semi misti a piacere

Διατροφή ανά 1000 g

Θερμίδες 2300 kcal / 9621.25 kJ
Πρωτεΐνη 77.5 g
Λιπαρά 58.13 g
Υδατάνθρακες 390.63 g
Φυτικές ίνες 37.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.38 g
Νάτριο 1977.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων