
Συσκευές & Αξεσουάρ
Treccia di pane alle olive
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
1000 g
Υλικά
-
250 g di latte
-
6 g di lievito di birra fresco
-
200 g di farina tipo 00
-
300 g di farina tipo 0
-
10 g di sale
-
120 - 150 g di olive taggiasche denocciolate a rondelle
-
1250 g di acqua
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 100 g
Νάτριο
505.8 mg
Πρωτεΐνη
6.4 g
Θερμίδες
900.9 kJ /
215.3 kcal
Λιπαρά
2.8 g
Φυτικές ίνες
1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.8 g
Υδατάνθρακες
40.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

A casa con Bimby®
7 Συνταγές
Ιταλία
Ιταλία

Pane e pagnotte
15 Συνταγές
Ιταλία
Ιταλία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBruschetta (senza glutine)
3ωρ.
Focaccia tramezzino
2ωρ. 5 λεπτ.
Makhmar (Focaccia marocchina)
2ωρ. 20 λεπτ.
Focaccia morbida
4ωρ.
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2ωρ.
Taralli pugliesi
1ωρ. 15 λεπτ.
Pizza quattro stagioni
1ωρ. 30 λεπτ.
Focaccia al profumo di timo
1ωρ. 55 λεπτ.
Focaccia alla crema di formaggi
2ωρ. 10 λεπτ.
Pizza alla marinara
1ωρ. 35 λεπτ.
Grissini al prosciutto (senza glutine)
1ωρ. 10 λεπτ.
Focaccia di ceci saporita
3ωρ.