
Συσκευές & Αξεσουάρ
Treccia di pane alle olive
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
1000 g
Υλικά
-
250 g di latte
-
6 g di lievito di birra fresco
-
200 g di farina tipo 00
-
300 g di farina tipo 0
-
10 g di sale
-
120 - 150 g di olive taggiasche denocciolate a rondelle
-
1250 g di acqua
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 100 g
Νάτριο
505.8 mg
Πρωτεΐνη
6.4 g
Θερμίδες
900.9 kJ /
215.3 kcal
Λιπαρά
2.8 g
Φυτικές ίνες
1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.8 g
Υδατάνθρακες
40.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

A casa con Bimby®
7 Συνταγές
Ιταλία
Ιταλία

Pane e pagnotte
15 Συνταγές
Ιταλία
Ιταλία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνImpasto per pizza integrale
2ωρ.
Pizza Margherita e basilico
2ωρ. 10 λεπτ.
Pizza Margherita
2ωρ.
Pizza napoletana
9ωρ.
Pizza con salame piccante TM6
3ωρ. 30 λεπτ.
Pizza New York style
3ωρ. 50 λεπτ.
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2ωρ. 55 λεπτ.
Pizza margherita (per 1 persona)
1ωρ. 30 λεπτ.
Pinsa romana
5ωρ.
Pizzette
3ωρ. 40 λεπτ.
Pizza romana con fiori di zucca e alici
24ωρ.
Treccia di pan brioche ripiena
2ωρ. 20 λεπτ.