Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck

Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck

4.5 72 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

Pasta al vino
  • di olio extravergine di oliva
    80 g
  • di vino bianco
    100 g
  • di farina tipo 00
    300 g
  • di sale
    1 cucchiaino
Ripieno
  • spicchio di aglio senza anima
    1
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    2 rametti
  • di peperoni a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di funghi surgelati
    200 g
  • di speck a dadini
    75 g
  • di ricotta vaccina scolata dal siero
    200 g
  • di provola affumicata a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato
    70 g
  • uovo
    1
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe macinato
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 401 kcal / 1678 kJ
Πρωτεΐνη 17 g
Λιπαρά 24.2 g
Υδατάνθρακες 30.8 g
Φυτικές ίνες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων