Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana

Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana

4.5 148 βαθμολογίες
Προετοιμασία 3ωρ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 140 g di spinaci freschi precedentemente lessati, ben strizzati
    140 g di spinaci in foglia surgelati, scongelati, ben strizzati
  • 280 g di acqua
  • 25 g di lievito di birra fresco
  • 200 g di farina manitoba
  • 300 g di farina tipo 00
  • 10 g di sale
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di rucola
  • 150 g di bresaola
  • 100 g di Grana Padano in scaglie

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 4 porzioni

Νάτριο 7186.1 mg
Πρωτεΐνη 145.6 g
Θερμίδες 11939 kJ / 2853 kcal
Λιπαρά 87.3 g
Φυτικές ίνες 15 g
Κορεσμένα λιπαρά 8 g
Υδατάνθρακες 400.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων