
Συσκευές & Αξεσουάρ
Potato and Rosemary Focaccia
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces1 oz
-
water divided10 ½ oz
-
dried yeast1 tsp
-
sugar1 tsp
-
bread flour17 ½ oz
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to grease1 oz
-
fine sea salt2 tsp
-
potatoes thinly sliced (see Tip)7 oz
-
coarse sea salt to sprinkle, to taste1 - 2 pinches
-
fresh rosemary leaves only, to taste1 - 2 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
583 kcal /
2439.4 kJ
Πρωτεΐνη
18.8 g
Λιπαρά
11.1 g
Υδατάνθρακες
100.1 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Νάτριο
1090.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sheet Pan Dinners
9 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMini Ginger and Cherry Panettones
5ωρ.
Florida Cuban Rolls
3ωρ.
Gluten Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1ωρ.
Brioche Buns
2ωρ.
Lemony Bunny Bread Rolls
2ωρ. 40 λεπτ.
Texas Cornbread
35 λεπτ.
Potato Rolls
3ωρ. 25 λεπτ.
Corn Muffins
45 λεπτ.
Brioche
8ωρ.
Portuguese Bread (Pão de água)
3ωρ. 45 λεπτ.
Cinnamon Roll Waffles
1ωρ. 35 λεπτ.
Whoopi's Brioche Buns
3ωρ. 45 λεπτ.