Potato and Rosemary Focaccia

Potato and Rosemary Focaccia

4.6 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • Parmesan cheese cut into pieces
    1 oz
    1 oz vegan Parmesan cheese, cut into pieces
  • water divided
    10 ½ oz
  • dried yeast
    1 tsp
  • sugar
    1 tsp
    1 tsp barley malt extract
  • bread flour
    17 ½ oz
  • extra virgin olive oil divided, plus extra to grease
    1 oz
  • fine sea salt
    2 tsp
  • potatoes thinly sliced (see Tip)
    7 oz
  • coarse sea salt to sprinkle, to taste
    1 - 2 pinches
  • fresh rosemary leaves only, to taste
    1 - 2 sprigs

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 583 kcal / 2439.4 kJ
Πρωτεΐνη 18.8 g
Λιπαρά 11.1 g
Υδατάνθρακες 100.1 g
Φυτικές ίνες 4.4 g
Νάτριο 1090.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων