Συσκευές & Αξεσουάρ
Potato and Rosemary Focaccia
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
1 oz vegan Parmesan cheese, cut into piecesParmesan cheese cut into pieces1 oz
-
water divided10 ½ oz
-
dried yeast1 tsp
-
1 tsp barley malt extractsugar1 tsp
-
bread flour17 ½ oz
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to grease1 oz
-
fine sea salt2 tsp
-
potatoes thinly sliced (see Tip)7 oz
-
coarse sea salt to sprinkle, to taste1 - 2 pinches
-
fresh rosemary leaves only, to taste1 - 2 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1090.9 mg
Πρωτεΐνη
18.8 g
Θερμίδες
2439.4 kJ /
583 kcal
Λιπαρά
11.1 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Υδατάνθρακες
100.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Sheet Pan Dinners
9 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRye Bread
6ωρ. 5 λεπτ.
Bavarian Pretzels
55 λεπτ.
Cereal Bread
5ωρ.
Brown Sugar Date Muffins
1ωρ. 15 λεπτ.
Sourdough Starter Discard Biscuits
50 λεπτ.
Gluten and Grain Free Dinner Rolls
1ωρ. 20 λεπτ.
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 λεπτ.
Mini Ginger and Cherry Panettones
5ωρ.
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1ωρ. 40 λεπτ.
Pan-Fried Pork Buns
1ωρ. 30 λεπτ.
Sourdough Starter Discard English Muffins
4ωρ. 10 λεπτ.
Pumpkin Pie Bread
1ωρ. 20 λεπτ.