
Συσκευές & Αξεσουάρ
Potato and Rosemary Focaccia
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces1 oz
-
water divided10 ½ oz
-
dried yeast1 tsp
-
sugar1 tsp
-
bread flour17 ½ oz
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to grease1 oz
-
fine sea salt2 tsp
-
potatoes thinly sliced (see Tip)7 oz
-
coarse sea salt to sprinkle, to taste1 - 2 pinches
-
fresh rosemary leaves only, to taste1 - 2 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
583 kcal /
2439.4 kJ
Πρωτεΐνη
18.8 g
Λιπαρά
11.1 g
Υδατάνθρακες
100.1 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Νάτριο
1090.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sheet Pan Dinners
9 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPretzel Bread
2ωρ.
Pull-Apart Dinner Rolls
2ωρ. 15 λεπτ.
Brown Sugar Date Muffins
1ωρ. 15 λεπτ.
Gluten-Free Bread
1ωρ. 50 λεπτ.
Sandwich Bread
3ωρ.
Rustic Bread
2ωρ.
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4ωρ. 40 λεπτ.
Portuguese Bread (Pão de água)
3ωρ. 45 λεπτ.
Focaccia
3ωρ.
Cinnamon Roll Waffles
1ωρ. 35 λεπτ.
Gluten Free Dinner Rolls
1ωρ. 55 λεπτ.
Whoopi's Brioche Buns
3ωρ. 45 λεπτ.