Ptysiowa piramida z kremem pomarańczowym (Croquembouche)

3.6 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 14ωρ.
16 porcji

Υλικά

Krem pomarańczowy
  • 140 g cukru
  • skórka z 1 pomarańczy bez białych błonek (albedo), pokrojona na 3 cm kawałki
  • 1000 g mleka
  • 100 g skrobi kukurydzianej
    100 g skrobi ziemniaczanej
  • 4 jajka
  • 4 żółtka
  • 2 łyżeczki ekstraktu z wanilii, naturalnego
Ptysie
  • 300 g wody
  • 160 g masła pokrojonego na kawałki
  • ½ łyżeczki soli
  • 20 g cukru
  • 240 g mąki pszennej
  • 6 jajek
  • woda do zwilżenia
Gorzka czekolada
  • 500 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
Składanie croquembouche
  • cukier puder do dekoracji

Βαθμός δυσκολίας

δύσκολη


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 487.9 kcal / 2041.2 kJ
Πρωτεΐνη 11.5 g
Λιπαρά 28 g
Υδατάνθρακες 47.5 g
Φυτικές ίνες 4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 15.5 g
Νάτριο 163 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων