Oliven-Ciabatta

Oliven-Ciabatta

4.3 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ.
30 Scheiben

Υλικά

Oliven-Kräuter-Mischung
  • Oliven, grün, entsteint
    70 g
  • Knoblauchzehe halbiert
    1
  • Thymianblättchen, frisch
    1 TL
  • Rosmarin abgezupft
    1 Zweig
Poolish
  • Weizenmehl Type 550
    150 g
  • Wasser lauwarm
    150 g
  • frische Hefe zerbröselt
    10 g
  • Extra virgin Olivenöl
    5 g
Hauptteig und Fertigstellung
  • Wasser lauwarm
    175 g
  • Weizenmehl Type 550
    280 g
  • Weizen-Vollkornmehl
    100 g
  • Hefe
    5 - 10 g
  • Extra virgin Olivenöl
    20 g
  • Salz
    15 g
  • Wasser, heiß
    250 g
  • Zitronensaft
    3 Spritzer
  • Wasser
    50 g

Διατροφή ανά 1 Scheibe

Θερμίδες 77 kcal / 323 kJ
Πρωτεΐνη 2 g
Λιπαρά 2 g
Υδατάνθρακες 13 g
Φυτικές ίνες 0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.2 g
Νάτριο 232 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων