
Συσκευές & Αξεσουάρ
Potato and Rosemary Focaccia
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
4 portion
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
water300 g
-
dried yeast1 tsp
-
sugar1 tsp
-
bread flour500 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
salt, fine2 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
potato thinly sliced (see Tip)200 g
-
sea salt, coarse to sprinkle, to taste1 - 2 pinch
-
rosemary, fresh leaves only, to taste1 - 2 sprig
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
592.1 kcal /
2477.3 kJ
Πρωτεΐνη
19.1 g
Λιπαρά
11.6 g
Υδατάνθρακες
100.9 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Νάτριο
1318.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sheet Pan Dinners
9 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrioche
8ωρ.
Portuguese Bread (Pão de água)
3ωρ. 45 λεπτ.
Focaccia
3ωρ.
Pumpkin Cinnamon Rolls
3ωρ. 40 λεπτ.
Flour Tortilla
1ωρ.
Cinnamon Roll Waffles
1ωρ. 35 λεπτ.
Apple Nut Bread
Καμία βαθμολογία
Cinnamon Rolls
3ωρ.
Five seed bread
1ωρ. 50 λεπτ.
Rustic Sourdough Bread
28ωρ. 10 λεπτ.
Gluten Free Dinner Rolls
1ωρ. 55 λεπτ.
Sourdough Bread with Olives
5ωρ. 20 λεπτ.