
Συσκευές & Αξεσουάρ
Potato and Rosemary Focaccia
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
4 portion
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
water300 g
-
dried yeast1 tsp
-
sugar1 tsp
-
bread flour500 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
salt, fine2 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
potato thinly sliced (see Tip)200 g
-
sea salt, coarse to sprinkle, to taste1 - 2 pinch
-
rosemary, fresh leaves only, to taste1 - 2 sprig
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
592.1 kcal /
2477.3 kJ
Πρωτεΐνη
19.1 g
Λιπαρά
11.6 g
Υδατάνθρακες
100.9 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Νάτριο
1318.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sheet Pan Dinners
9 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνArtichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 λεπτ.
Focaccia
3ωρ.
Rustic Sourdough Bread
28ωρ. 10 λεπτ.
Lemon Glazed Blueberry Muffins
50 λεπτ.
Cornbread
40 λεπτ.
Rustic Bread
2ωρ.
Gluten Free Dinner Rolls
1ωρ. 55 λεπτ.
Chocolate Covered Pound Cake (Metric)
1ωρ. 30 λεπτ.
Sandwich bread
3ωρ.
Five-seed bread
1ωρ. 50 λεπτ.
Gluten-Free Bread
1ωρ. 50 λεπτ.
Sandwich Bread
3ωρ.