Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot Carpaccio with Burrata
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil140 g
-
white wine vinegar60 g
-
lemon juice30 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup15 g
-
dried basil5 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Beetroots
-
baby beetroot trimmed800 g
-
water1100 g
-
rocket salad120 g
-
burrata cheese torn in pieces250 g
-
pomegranate seeds (προαιρετικό πεδίο)2 Tbsp
-
pecan nuts (προαιρετικό πεδίο) roughly chopped2 Tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
436.8 mg
Πρωτεΐνη
9.1 g
Θερμίδες
1271.4 kJ /
303.9 kcal
Λιπαρά
24.7 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.9 g
Υδατάνθρακες
12.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSmoky Couscous Salad
20 λεπτ.
Mini Hamburgers
4ωρ. 5 λεπτ.
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24ωρ.
Fennel Apple Salad
20 λεπτ.
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2ωρ. 45 λεπτ.
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 λεπτ.
Courgette Omelette
40 λεπτ.
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 λεπτ.
Star Pizza
1ωρ. 45 λεπτ.
Beetroot Gravadlax
48ωρ. 20 λεπτ.
Aubergine and Lentil Salad
40 λεπτ.
Halloumi Salad
20 λεπτ.