Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot Carpaccio with Burrata
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil140 g
-
white wine vinegar60 g
-
lemon juice30 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup15 g
-
dried basil5 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Beetroots
-
baby beetroot trimmed800 g
-
water1100 g
-
rocket salad120 g
-
burrata cheese torn in pieces250 g
-
pomegranate seeds (προαιρετικό πεδίο)2 Tbsp
-
pecan nuts (προαιρετικό πεδίο) roughly chopped2 Tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
303.9 kcal /
1271.4 kJ
Πρωτεΐνη
9.1 g
Λιπαρά
24.7 g
Υδατάνθρακες
12.7 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.9 g
Νάτριο
436.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Every Season Is a Healthy Season
27 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50 λεπτ.
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 λεπτ.
Chicken Meatballs with Red Pesto
1ωρ.
Sicilian Prawn Salad
40 λεπτ.
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 λεπτ.
Supreme Plant Poke Bowl
1ωρ. 10 λεπτ.
Meatballs with Romesco Sauce
1ωρ. 40 λεπτ.
Cheese Sticks
55 λεπτ.
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1ωρ. 25 λεπτ.
Crisp Onsen Eggs
Καμία βαθμολογία
Temaki Sushi
Καμία βαθμολογία
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1ωρ. 20 λεπτ.