Pâtes au pesto de bolets et courge

Pâtes au pesto de bolets et courge

4.0 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions

Υλικά

La courge
  • de courge (knirps orange), en cubes (2 cm)
    600 g
  • de graines de courge
    30 g
  • d'huile d'olive
    10 g
  • de fleur de sel
    1 ½ c. à café
  • de poivre noir, moulu
    4 pincées
Le pesto et les pâtes
  • de Sbrinz en morceaux (2 cm)
    80 g
  • de cerneaux de noix
    80 g
  • de cèpes séchés
    30 g
  • gousse d'ail
    1
  • de thym, frais
    2 brins
  • d'huile d'olive
    50 g
  • d'eau
    1600 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • de poivre noir, moulu
    2 pincées
  • de sel
    1 c. à soupe
  • de pâtes sèches (p. ex. rigatoni)
    400 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 792.9 kcal / 3317.3 kJ
Πρωτεΐνη 24.9 g
Λιπαρά 37 g
Υδατάνθρακες 94.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων