Chleb bezglutenowy

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
20 kromek

Υλικά

  • 200 g ryżu długoziarnistego
    200 g ryżu basmati
  • 100 g nasion soi, suchych
  • 400 g wody plus dodatkowa ilość do skropienia
  • 10 g świeżych drożdży
    1 łyżeczka suchych drożdży, (patrz wskazówka)
  • 15 g łusek babki płesznik (psyllium) mielonych (patrz wskazówka)
    15 g łusek babki jajowatej, mielonych
  • 50 g mąki kukurydzianej
  • 1 łyżeczka soli

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 kromkę

Θερμίδες 55.5 kcal / 232.4 kJ
Πρωτεΐνη 1.6 g
Λιπαρά 0.5 g
Υδατάνθρακες 11.2 g
Φυτικές ίνες 1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 0 g
Νάτριο 118.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων