豬肉燉飯

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
2 人份

Υλικά

  • 特級初榨橄欖油
    20 克
  • 去骨豬肩肉 ,切塊,(約2-3 公分)
    200 - 250 克
  • 白酒
    60 克
  • 橄欖油
    20 克
  • 洋蔥 ,切塊,(約2-3 公分)
    75 克
  • 紅甜椒 ,切塊,(約2-3 公分)
    40 克
  • 青椒 ,切塊,(約2-3 公分)
    40 克
  • 蒜頭
    ½ - 1 粒
  • 紅椒粉
    ½ - 1 滿茶匙
  • 肉類高湯塊 (可溶於0.5公升水)
    ½
  • 短梗米
    150 克
  • 200 克
  • ½ 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 1442.2 mg
Πρωτεΐνη 30.6 g
Θερμίδες 3102 kJ / 741 kcal
Λιπαρά 34.9 g
Φυτικές ίνες 1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 8 g
Υδατάνθρακες 68.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων