Συσκευές & Αξεσουάρ
豬肉燉飯
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
2 人份
Υλικά
-
特級初榨橄欖油20 克
-
去骨豬肩肉 ,切塊,(約2-3 公分)200 - 250 克
-
白酒60 克
-
橄欖油20 克
-
洋蔥 ,切塊,(約2-3 公分)75 克
-
紅甜椒 ,切塊,(約2-3 公分)40 克
-
青椒 ,切塊,(約2-3 公分)40 克
-
蒜頭½ - 1 粒
-
紅椒粉½ - 1 滿茶匙
-
肉類高湯塊 (可溶於0.5公升水)½
-
短梗米150 克
-
水200 克
-
鹽½ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
1442.2 mg
Πρωτεΐνη
30.6 g
Θερμίδες
3102 kJ /
741 kcal
Λιπαρά
34.9 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
68.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

簡單化為神奇美味
25 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν