蜂蜜芥末鮭魚和花椰菜

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 蒜頭
    2 粒
  • 橄欖油
    20 克
  • 蜂蜜
    20 克
  • 黃芥末
    20 克
  • 新鮮檸檬汁
    10 克
  • 500 克
  • 蔬菜高湯醬 ,自製
    1 茶匙
  • 地瓜 ,削皮,切塊,(約1.5 公分)
    400 克
    400 克 馬鈴薯, ,削皮,切塊,(約1.5 公分)
  • 綠花椰菜,切小朵 (約 3 公分)
    400 克
  • 新鮮去骨鮭魚排 ,(4 片)
    800 克
  • ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    3 - 4 小撮
  • 菲達乳酪
    150 克
  • 橄欖油
    4 大匙
  • 乾辣椒碎片
    ¼ 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 2391.6 mg
Πρωτεΐνη 57.2 g
Θερμίδες 3101 kJ / 741 kcal
Λιπαρά 43.1 g
Φυτικές ίνες 6.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.6 g
Υδατάνθρακες 35.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων