Wegańskie jabłka pod orzechową kruszonką

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 45 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

  • 30 g rodzynek
  • 30 g rumu
Kruszonka
  • 50 g orzechów laskowych
  • 120 g mąki pszennej
  • 80 g cukru
  • 100 g margaryny, wegańskiej zimnej, pokrojonej na kawałki
  • 1 szczypta soli
Gotowanie jabłek i pieczenie
  • margaryna, wegańska do natłuszczenia
  • 600 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
  • 40 g cukru
  • 10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
  • 1 łyżeczka cynamonu, mielonego

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 399.6 kcal / 1671.9 kJ
Πρωτεΐνη 3.8 g
Λιπαρά 18.6 g
Υδατάνθρακες 54.9 g
Φυτικές ίνες 4.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων