Συσκευές & Αξεσουάρ
Dinkel Bürli
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 26ωρ. 30 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
Vorteig (Tag 1)
-
Wasser lauwarm100 g
-
frische Hefe (ca. 1/20 Würfel)1 g
-
Dinkelmehl, hell100 g
Bürliteig und Backen (Tag 2)
-
Dinkelmehl, hell und etwas mehr für die Arbeitsfläche und zum Bestreuen500 g
-
Wasser lauwarm und etwas mehr zum Bestreichen300 g
-
frische Hefe (ca. 10 g)¼ Würfel
-
Salz15 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
1192 kJ /
285 kcal
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
58 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Choche wiä no niä.
203 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBerner Zopf
1ωρ. 45 λεπτ.
6-Strang-Butterzopf
2ωρ. 35 λεπτ.
Hefezopf
2ωρ. 20 λεπτ.
Toastbrot
3ωρ.
Baguette
3ωρ. 45 λεπτ.
Kräuter-Knoblauch-Brot
3ωρ. 30 λεπτ.
Tomaten-Basilikum-Brot
1ωρ. 45 λεπτ.
Früchte-Nussbrötli
3ωρ. 5 λεπτ.
Waadtländer Kreuzbrot
13ωρ. 30 λεπτ.
Schnelles Brot
1ωρ. 15 λεπτ.
Dinkelbrot
1ωρ. 30 λεπτ.
Burger-Brötchen
1ωρ. 45 λεπτ.