泰式鮮蝦炒河粉

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 人份

Υλικά

  • 無鹽烤花生
    60 克
  • 寬粉條 ,(河粉)
    300 克
  • 3 顆
  • 500 克
  • ,削皮,切片
    10 克
  • 蒜頭
    2 - 3 粒
  • 新鮮紅辣椒 ,切段
    20 - 30 克
  • 花生油
    30 克
  • 大草蝦,生,去殼 ,新鮮或冷凍退冰
    450 - 500 克
  • 二砂糖
    50 克
  • 醬油
    30 克
  • 魚露
    50 克
  • 番茄泥
    10 克
  • 檸檬 ,只取汁
    ½ 顆
  • 新鮮豆芽
    100 克
  • 新鮮香菜 ,只取葉,裝飾用
  • 檸檬 ,一切四,裝飾用
    2 顆

Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 1462.8 mg
Πρωτεΐνη 23 g
Θερμίδες 1790.1 kJ / 427.9 kcal
Λιπαρά 13.1 g
Φυτικές ίνες 2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.3 g
Υδατάνθρακες 55.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων