Συσκευές & Αξεσουάρ
自製菠菜千層肉醬麵
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
8 人份
Υλικά
-
帕瑪森起司 切塊 (2-3 公分)200 克
菠菜麵糰
-
義大利00號通用麵粉300 克
-
新鮮嫩菠菜70 克
-
蛋2 顆
-
橄欖油10 克
波隆那肉醬
-
120 克 生火腿, ,切丁培根,任一種類 切丁120 克
-
西洋芹 切塊80 克
-
紅蘿蔔 切塊80 - 100 克
-
洋蔥 對切半150 - 180 克
-
橄欖油25 克
-
奶油,有鹽或無鹽25 克
-
綜合絞肉 半豬半牛400 克
-
70 克 紅葡萄酒不甜白酒70 克
-
罐裝碎番茄250 克
-
水 溫水70 克
-
乾燥月桂葉1
-
番茄泥30 克
-
鹽1 茶匙
白醬
-
牛奶500 克
-
奶油,有鹽或無鹽 切塊40 克
-
義大利00號通用麵粉50 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉2 小撮
-
肉豆蔻粉 (προαιρετικό πεδίο)2 小撮
-
水 煮麵用
-
橄欖油 煮麵用1 大匙
組裝
-
奶油,有鹽或無鹽 小塊,抹油和點綴用
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
525 mg
Πρωτεΐνη
34.5 g
Θερμίδες
2296.9 kJ /
549.5 kcal
Λιπαρά
28.4 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
43.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
極智烹飪 TM7
200 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
餐桌總有多的位置
29 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν