
Συσκευές & Αξεσουάρ
Béarnaise sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
shallots halved2 oz
-
fresh tarragon leaves only1 sprig
-
dry white wine2 oz
-
white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)1 tbsp
-
unsalted butter cut into pieces7 oz
-
egg yolks from large eggs4
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
282 kcal /
1179.9 kJ
Πρωτεΐνη
2.1 g
Λιπαρά
29.2 g
Υδατάνθρακες
2.4 g
Φυτικές ίνες
0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
17.9 g
Νάτριο
397.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

The basic cookbook
177 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς

The Basic Cookbook
176 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed Vegetables with Kefir Dressing
40 λεπτ.
Vegan Pesto
10 λεπτ.
Carrot, Miso and Ginger Dressing
5 λεπτ.
Tomato ketchup
1ωρ. 15 λεπτ.
Mango Chutney
1ωρ. 20 λεπτ.
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 λεπτ.
Spinach and Artichoke Garlic Bread
Καμία βαθμολογία
BBQ Sauce
5ωρ.
Hummus
10 λεπτ.
Tomato Ketchup
1ωρ. 15 λεπτ.
Tzatziki
20 λεπτ.
Curry Ketchup
30 λεπτ.