Pizza napolitaine

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ.
2 portions

Υλικά

  • 450 g d'eau
  • 3 g de levure boulangère fraîche (de la taille d'un petit pois env.)
  • 360 g de farine T00 (voir conseil) et un peu plus pour fariner
  • 8 g de sel
  • 30 g de jus de citron
  • 200 - 220 g de tomates pelées en dés, en boîte
  • 200 - 250 g de mozzarella au lait de bufflonne égouttée, émiettée (env. 2 boules)
  • huile d'olive pour arroser
  • brins de basilic frais pour décorer

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 1025 kcal / 4290 kJ
Πρωτεΐνη 45 g
Λιπαρά 32 g
Υδατάνθρακες 147 g
Φυτικές ίνες 4.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 15 g
Νάτριο 2271 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων