Solomillo de cerdo con beicon al horno y espaguetis en salsa de pimiento

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • 70 g de vino de Oporto
  • 630 g de agua
  • 8 - 10 lonchas de beicon ahumado
  • 600 - 700 g de solomillo de cerdo
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
  • 2 dientes de ajo
  • 60 g de cebolla en trozos
  • 200 g de pimiento rojo en trozos de 3 cm
  • 250 g de tomate troceado en conserva
  • 40 g de aceite de oliva
  • 200 g de nata (25% de grasa)
  • 20 g de tomate concentrado
  • 1 cucharada de pimentón
  • 1 pastilla de caldo de carne
  • 250 g de espaguetis
  • 80 g de queso cremoso
  • 80 g de crème fraîche

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 ración

Νάτριο 1199.1 mg
Πρωτεΐνη 38.8 g
Θερμίδες 4064 kJ / 971 kcal
Λιπαρά 58.9 g
Φυτικές ίνες 5.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 23.7 g
Υδατάνθρακες 69.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων