Solomillo de cerdo con beicon al horno y espaguetis en salsa de pimiento

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • de vino de Oporto
    70 g
  • de agua
    630 g
  • lonchas de beicon ahumado
    8 - 10
  • de solomillo de cerdo
    600 - 700 g
  • de sal
    1 - 2 pellizcos
  • de pimienta negra molida
    2 - 3 pellizcos
  • dientes de ajo
    2
  • de cebolla en trozos
    60 g
  • de pimiento rojo en trozos de 3 cm
    200 g
  • de tomate troceado en conserva
    250 g
  • de aceite de oliva
    40 g
  • de nata (25% de grasa)
    200 g
  • de tomate concentrado
    20 g
  • de pimentón
    1 cucharada
  • pastilla de caldo de carne
    1
  • de espaguetis
    250 g
  • de queso cremoso
    80 g
  • de crème fraîche
    80 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 971 kcal / 4064 kJ
Πρωτεΐνη 38.8 g
Λιπαρά 58.9 g
Υδατάνθρακες 69.3 g
Φυτικές ίνες 5.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 23.7 g
Νάτριο 1199.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων