Συσκευές & Αξεσουάρ
Hörnliauflauf
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Gruyère in Stücken (3 cm)150 g
-
Butter1 EL
-
Wasser1200 g
-
Salz2 ½ TL
-
Hörnli250 g
-
Schinkenwürfeli200 g
-
Erbsli, tiefgekühlt150 g
-
Lauch längs halbiert, in Streifen (8 mm)150 g
-
Tomatenpurée30 g
-
Vollrahm150 g
-
Milch150 g
-
schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen2 Prisen
-
Paprikapulver½ TL
-
Muskatnuss, gemahlen1 Prise
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
703.7 kcal /
2944.2 kJ
Πρωτεΐνη
32.5 g
Λιπαρά
35.7 g
Υδατάνθρακες
63.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Choche wiä no niä.
204 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHörnliauflauf
50 Min
Klassische Lasagne
1 Std. 10 Min
Ravioli Cinque Pi
20 Min
Vegetarische Carbonara
30 Min
Spargel-Brokkoli-Reis mit Champignons
50 Min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50 Min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30 Min
Tomaten-Champignon-Spaghetti
25 Min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 Min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 Min
Spaghetti
15 Min
Spinat-Lasagne
3 Std.