Hörnliauflauf

2.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Gruyère in Stücken (3 cm)
    150 g
  • Butter
    1 EL
  • Wasser
    1200 g
  • Salz
    2 ½ TL
  • Hörnli
    250 g
  • Schinkenwürfeli
    200 g
  • Erbsli, tiefgekühlt
    150 g
  • Lauch längs halbiert, in Streifen (8 mm)
    150 g
  • Tomatenpurée
    30 g
  • Vollrahm
    150 g
  • Milch
    150 g
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    2 Prisen
  • Paprikapulver
    ½ TL
  • Muskatnuss, gemahlen
    1 Prise

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 703.7 kcal / 2944.2 kJ
Πρωτεΐνη 32.5 g
Λιπαρά 35.7 g
Υδατάνθρακες 63.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων