Polévka s raviolami a hovězím masem

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porce

Υλικά

  • 300 - 400 gramů hovězí svíčkové na plátky (cca 2 mm)
    300 - 400 gramů kuřecích prsou, na plátky (cca 2 mm)
  • 120 gramů červené cibule na kolečka
  • 2 stroužky česneku na plátky
  • 30 gramů olivového oleje
  • 800 gramů vody
  • 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody) rozdrobený
  • 250 - 300 gramů raviol plněných čerstvým sýrem
  • čerstvá petržel nasekaná, na ozdobu

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porci

Νάτριο 333.9 mg
Πρωτεΐνη 27.2 g
Θερμίδες 2007.3 kJ / 479.8 kcal
Λιπαρά 25 g
Φυτικές ίνες 1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.6 g
Υδατάνθρακες 35.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων