Συσκευές & Αξεσουάρ
Eggs Benedict
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
Sauce Hollandaise
-
Wasser20 g
-
Zitronensaft10 g
-
Butter in Stücken175 g
-
Eigelb4
-
Salz½ TL
-
weißer Pfeffer1 - 2 Prisen
-
Muskat (προαιρετικό πεδίο)1 Prise
Eier pochieren und Fertigstellung
-
Wasser1800 g
-
Branntweinessig und etwas mehr zum Pochieren der Eier180 g
-
Eier4 - 6
-
Brot getoastet4 - 6 Scheiben
-
Schnittlauch in Röllchen, zum Garnieren10 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
390 mg
Πρωτεΐνη
12 g
Θερμίδες
1275 kJ /
305 kcal
Λιπαρά
21 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
15 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpiced Carrot Porridge
30 Min
French-Toast-Röllchen mit Beerenkompott
30 Min
Dinkel-Buchweizen-Bananen-Pancakes
25 Min
Avocado-Egg-Sandwich
30 Min
Schoko-Bananen-Pudding-Oats
30 Min
Veganes Rührei
30 Min
Arme Ritter
20 Min
Granatapfel-Smoothie Bowl mit Chiasamen
20 Min
Erdnuss-Pancakes
40 Min
Pink Super Smoothie
5 Min
Vegane Eierspeise
10 Min
Cremige Polenta mit Pfirsichen
50 Min