Vollkornbrot

3.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
870 g

Υλικά

  • Sauerteig, selbst gemacht
    60 g
    60 g Sauerteig, aus dem Kühlregal
  • frische Hefe
    10 g
  • Roggen-Vollkornmehl
    200 g
  • Weizen-Vollkornmehl
    130 g
  • Weizenmehl Type 550
    320 g
  • Wasser davon 350 g lauwarm
    2060 g
  • Salz
    1 TL
  • Brotgewürz
    10 g
  • Margarine und mehr zum Einfetten
    40 g
    40 g Schmalz, und mehr zum Einfetten

Διατροφή ανά 30 g

Θερμίδες 126 kcal / 526 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 4 g
Υδατάνθρακες 20 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Νάτριο 96 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων