Συσκευές & Αξεσουάρ
Vollkornbrot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
870 g
Υλικά
-
Sauerteig, selbst gemacht60 g
-
frische Hefe10 g
-
Roggen-Vollkornmehl200 g
-
Weizen-Vollkornmehl130 g
-
Weizenmehl Type 550320 g
-
Wasser davon 350 g lauwarm2060 g
-
Salz1 TL
-
Brotgewürz10 g
-
Margarine und mehr zum Einfetten40 g
Διατροφή ανά 30 g
Θερμίδες
126 kcal /
526 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
20 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
96 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMediterranes Rosmarinbrot
1ωρ. 55 λεπτ.
Quark-Mandel-Brötchen
1ωρ. 15 λεπτ.
Chapati
1ωρ. 10 λεπτ.
Fenchelzöpfe
3ωρ.
Laugen Croissants
1ωρ.
Sesambrot
2ωρ.
Birnen-Nuss-Brot
1ωρ. 15 λεπτ.
Vollkorneck
20ωρ.
Bierbrot
2ωρ.
Sandwich-Toast
27ωρ.
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50 λεπτ.
Früchtebrot
Καμία βαθμολογία