Συσκευές & Αξεσουάρ
Vollkornbrot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
870 g
Υλικά
-
Sauerteig, selbst gemacht60 g
-
frische Hefe10 g
-
Roggen-Vollkornmehl200 g
-
Weizen-Vollkornmehl130 g
-
Weizenmehl Type 550320 g
-
Wasser davon 350 g lauwarm2060 g
-
Salz1 TL
-
Brotgewürz10 g
-
Margarine und mehr zum Einfetten40 g
Διατροφή ανά 30 g
Θερμίδες
126 kcal /
526 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
20 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
96 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHandsemmerl
10ωρ. 55 λεπτ.
Süßkartoffel-Hefebrötchen
3ωρ.
Tomaten-Käse-Knäckebrot
1ωρ. 30 λεπτ.
Dinkelbrot
17ωρ. 25 λεπτ.
Bärlauch-Röggelchen
48ωρ.
Topfenbrot mit Haferflocken und Wildkäutermix
1ωρ. 15 λεπτ.
Knusperspitze
5ωρ. 30 λεπτ.
Walnuss-Feigen-Brötchen
2ωρ. 50 λεπτ.
Laugenzopf
3ωρ. 30 λεπτ.
Krustis
3ωρ. 30 λεπτ.
Laugen-Schinken-Hörnchen
2ωρ. 15 λεπτ.
Birnen-Nuss-Brot
1ωρ. 15 λεπτ.