Συσκευές & Αξεσουάρ
Inktvis "à Lagareiro"
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 portie
Υλικά
-
vastkokende aardappel klein, met schil1000 g
-
zout, grof100 g
-
water100 g
-
inktvis (ongeveer 1000 g), in grote stukken gesneden1
-
ui gehalveerd80 g
-
teentjes knoflook6
-
koriander, vers20 g
-
olijfolie100 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
628.5 kcal /
2629.5 kJ
Πρωτεΐνη
37.8 g
Λιπαρά
36.1 g
Υδατάνθρακες
38.2 g
Φυτικές ίνες
5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.1 g
Νάτριο
6994.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMenu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45 λεπτ.
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1ωρ.
Kabeljauw in tomatensaus
30 λεπτ.
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1ωρ. 20 λεπτ.
Zalm met rijst en champignons
Καμία βαθμολογία
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Καμία βαθμολογία
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
Καμία βαθμολογία
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Καμία βαθμολογία
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Καμία βαθμολογία
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
Καμία βαθμολογία
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Καμία βαθμολογία
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Καμία βαθμολογία