Συσκευές & Αξεσουάρ
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 portie
Υλικά
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes (2 cm)200 g
-
chorizo in blokjes van 2 cm (zie tip)100 g
-
witte wijn250 g
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
zoete paprikapoeder1 el
-
teentjes knoflook heel, fijngemaakt2
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen3 snuifjes
-
olie20 g
-
rode paprika in stukken gesneden (2 cm)200 g
-
gele ui in partjes gesneden170 g
-
water150 g
-
garnalen, rauwe, grote200 g
-
venussschelp, vers, schoongemaakt schoongemaakt200 g
-
korianderblad, vers plus extra voor garnering10 gram
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
410.7 kcal /
1718.2 kJ
Πρωτεΐνη
32.3 g
Λιπαρά
20.2 g
Υδατάνθρακες
13.1 g
Φυτικές ίνες
2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.4 g
Νάτριο
1508.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMenu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45 λεπτ.
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1ωρ.
Kabeljauw in tomatensaus
30 λεπτ.
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1ωρ. 20 λεπτ.
Zalm met rijst en champignons
Καμία βαθμολογία
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Καμία βαθμολογία
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
Καμία βαθμολογία
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Καμία βαθμολογία
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Καμία βαθμολογία
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
Καμία βαθμολογία
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Καμία βαθμολογία
Inktvis "à Lagareiro"
Καμία βαθμολογία