Reis mit Lachs und Champignons

4.6 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Knoblauchzehe in dünnen Scheiben
    1
  • Peperoni, gemischt in Stücken (1-2 cm)
    150 - 180 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Champignons, frisch geviertelt
    100 g
    100 g Kräuterseitlinge, geviertelt
  • geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose
    100 g
  • Fischbouillon-Würfel (für 0.5 l)
    1
    2 geh. TL Gemüsebouillon Paste
  • Paprikapulver, geräuchert, gemahlen (προαιρετικό πεδίο)
    1 TL
  • Salz
    1 TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    ½ TL
  • Wasser
    400 g
  • Risottoreis (Kochzeit 20 Min.)
    200 g
  • Lachsfilet, frisch, ohne Haut in Stücke (2-3 cm)
    250 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 374.9 kcal / 1568.5 kJ
Πρωτεΐνη 17.6 g
Λιπαρά 13.9 g
Υδατάνθρακες 43.8 g
Φυτικές ίνες 1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.8 g
Νάτριο 631.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων