Συσκευές & Αξεσουάρ
泡菜海鮮烏龍麵
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
油20 克
-
草蝦 帶殼250 克
-
蔥 蔥白斜切長段,蔥綠切蔥花2 - 3 支
-
新鮮香菇 切片30 克
-
韓式泡菜 (辛奇)150 克
-
水800 克
-
高湯包 市售或自製,(詳見要訣)
-
小白菜 切段150 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨200 克
-
烏龍麵 冷凍,不須解凍400 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
1475.1 mg
Πρωτεΐνη
67.4 g
Θερμίδες
4485.8 kJ /
1072.1 kcal
Λιπαρά
16.3 g
Φυτικές ίνες
8.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.7 g
Υδατάνθρακες
160 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
信賴手工自製
33 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
極智烹飪 TM7
200 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν