Συσκευές & Αξεσουάρ
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Almond crumble
-
plain flour40 g
-
unsalted butter40 g
-
white sugar40 g
-
sea salt1 pinch
-
flaked almonds2 tbsp
Bay leaf crème anglaise
-
milk250 g
-
egg yolks4
-
white sugar20 g
-
fresh bay leaves5
Poached pears
-
hot water250 g
-
dry white wine450 g
-
almond liqueur70 g
-
white sugar30 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
star anise1
-
cinnamon quill1
-
Beurre Bosc pears ripe but not soft, peeled and cored6
-
brown sugar60 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
58.6 mg
Πρωτεΐνη
5.4 g
Θερμίδες
2068.3 kJ /
494.3 kcal
Λιπαρά
11.1 g
Φυτικές ίνες
8.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.3 g
Υδατάνθρακες
77.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRaspberry and vanilla marshmallows
2 godz. 15 min
Spooky shortbread fingers
1 godz. 50 min
Ghost meringues
12 godz. 25 min
Vanilla bean marshmallows
2 godz. 15 min
Chocolate ice cream
24 godz. 20 min
Apple sponge pudding
1 godz. 20 min
Mango and labne slice
28 godz.
Cookidoo 10th Anniversary cake
4 godz.
Waffle cones
35 min
Harlequin custard (TM6)
15 min
Yoyo slice
2 godz. 30 min
Banana coconut ice blocks
7 godz. 15 min