Magret de canard, chou rouge et céleri-rave

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 55 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
2 portions

Υλικά

  • de chou rouge en morceaux
    300 g
  • de sel
    155 g
  • de vin rouge
    100 g
  • de vinaigre balsamique
    100 g
  • de jus de pomme
    100 g
  • grains de poivre noir
    2
  • d'étoile de badiane
    ¼ morceau
  • clou de girofle
    1
  • feuille de laurier, sèche
    1
  • de céleri-rave épluché, en dés (3 cm)
    260 g
  • d'eau
    3310 g
  • magrets de canard avec la peau sans os (env. 200 g par pièce, sans graisse)
    2
  • de lait
    130 g
  • de crème fraîche, 30 % de matières grasses
    130 g
  • de sel
    5 g
  • de jus de betterave
    70 g
  • de beurre froid, en morceaux
    60 g
  • d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
    10 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 819 kcal / 3426 kJ
Πρωτεΐνη 42 g
Λιπαρά 48 g
Υδατάνθρακες 40 g
Φυτικές ίνες 6 g
Κορεσμένα λιπαρά 27 g
Νάτριο 31413 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων