Fabada Asturiana (Ragoût espagnol de haricots blancs des Asturies)

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15ωρ. 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • 300 g d'haricots blancs demi-secs de type haricots faba des Asturies
  • 1 morceau de jambon lacón, (environ 100 g)
  • 100 g de chorizo en morceaux
  • 100 g de boudin noir en morceaux
  • 100 g de lard fumé en morceaux
  • 1450 g d'eau et un peu pour le trempage

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 943.3 mg
Πρωτεΐνη 17.7 g
Θερμίδες 1471 kJ / 351 kcal
Λιπαρά 26.9 g
Φυτικές ίνες 2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.6 g
Υδατάνθρακες 9.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων