Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • extra virgin olive oil
    150 g
  • hard-boiled eggs
    4
  • Serrano ham (προαιρετικό πεδίο) cut in pieces
    100 g
  • garlic cloves
    1 - 2
  • ripe tomatoes (teardrop, pear or in vine), cut in pieces
    1000 g
  • salt
    1 tsp
  • breadcrumbs white (from the day before)
    150 g
  • sherry vinegar
    30 g
    30 g apple cider vinegar

Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 1074.3 mg
Πρωτεΐνη 13.6 g
Θερμίδες 1799.2 kJ / 430 kcal
Λιπαρά 30.8 g
Φυτικές ίνες 3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.6 g
Υδατάνθρακες 25 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων