Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil150 g
-
hard-boiled eggs4
-
Serrano ham (προαιρετικό πεδίο) cut in pieces100 g
-
garlic cloves1 - 2
-
ripe tomatoes (teardrop, pear or in vine), cut in pieces1000 g
-
salt1 tsp
-
breadcrumbs white (from the day before)150 g
-
sherry vinegar30 g
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1074.3 mg
Πρωτεΐνη
13.6 g
Θερμίδες
1799.2 kJ /
430 kcal
Λιπαρά
30.8 g
Φυτικές ίνες
3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.6 g
Υδατάνθρακες
25 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Our Kitchens are a Window to the World
28 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGazpacho
1ωρ. 15 λεπτ.
Gazpacho
1ωρ. 15 λεπτ.
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2ωρ.
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 λεπτ.
Smoky Mexican bean soup
35 λεπτ.
Curried carrot and ginger soup
40 λεπτ.
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1ωρ. 5 λεπτ.
Spanish green lentil and chorizo soup
12ωρ. 45 λεπτ.
Vietnamese mixed meat pho
1ωρ. 50 λεπτ.
Grisons barley soup
1ωρ. 15 λεπτ.
Matzo Ball Soup
1ωρ. 20 λεπτ.
Raw Beetroot Soup
5 λεπτ.