Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil150 g
-
hard-boiled eggs4
-
Serrano ham (προαιρετικό πεδίο) cut in pieces100 g
-
garlic cloves1 - 2
-
ripe tomatoes (teardrop, pear or in vine), cut in pieces1000 g
-
salt1 tsp
-
breadcrumbs white (from the day before)150 g
-
30 g apple cider vinegarsherry vinegar30 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1074.3 mg
Πρωτεΐνη
13.6 g
Θερμίδες
1799.2 kJ /
430 kcal
Λιπαρά
30.8 g
Φυτικές ίνες
3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.6 g
Υδατάνθρακες
25 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Our Kitchens are a Window to the World
40 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDanish Split Pea Soup
1 Std.
Leek and Potato Soup
40 Min
Minestrone
45 Min
Grisons Barley Soup
55 Min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 Min
Mystery Soup
55 Min
Creamy Pea Soup
40 Min
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min
Chicken and Vegetable Soup
1 Std. 30 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Mantao Buns with Dairy-Free Pumpkin Soup
1 Std. 20 Min
Dairy-free pumpkin soup
30 Min