Folded Herb Bread

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
20 portions

Υλικά

Dough
  • water
    300 g
  • active dry yeast
    2 tsp
    40 g fresh yeast
  • sugar
    ½ tsp
  • plain flour
    600 g
  • salt
    2 tsp
  • cooking oil
    50 g
  • medium protein flour for flouring
Herb butter
  • butter for greasing
  • garlic clove
    1
  • yellow onion (approx. 1), cut in halves
    130 g
  • fresh parsley leaves only
    3 stalks
  • fresh basil leaves only
    3 stalks
  • butter softened, cut in pieces
    120 g
  • salt
    1 tsp

Διατροφή ανά 1 portion

Πρωτεΐνη 4.1 g
Θερμίδες 780.1 kJ / 186.5 kcal
Λιπαρά 7.8 g
Φυτικές ίνες 1.6 g
Υδατάνθρακες 25.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων