Vegan Oyster Mushroom Soup

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • onions halved
    115 g
  • carrots cut into pieces
    115 g
  • celery cut into pieces
    85 g
    85 g celeriac, cut into pieces
  • parsnip cut into pieces
    60 g
  • garlic cloves
    2
  • vegetable oil
    30 g
  • water
    650 g
  • oyster mushroom, fresh thinly sliced
    450 - 500 g
  • bay leaf, dried
    2
  • allspice berry
    3
  • paprika, sweet
    1 tsp
  • paprika, hot
    ½ tsp
  • white pepper, ground
    ¼ tsp
  • ginger, dried, ground
    ¼ tsp
  • nutmeg, ground
    ¼ tsp
  • salt to taste
    1 tsp
  • tomato purée (concentrate)
    15 g
  • marjoram, dried
    2 tsp

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 657.6 mg
Πρωτεΐνη 5.2 g
Θερμίδες 631.5 kJ / 150.9 kcal
Λιπαρά 8.4 g
Φυτικές ίνες 5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.3 g
Υδατάνθρακες 18 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων