Peperoni ripieni con ragù di lenticchie

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Ragù di lenticchie
  • di cipolle tagliate a metà
    100 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di carote a pezzi (2-3 cm)
    400 g
  • di polpa di pomodoro a pezzi (400 g)
    1 scatola
  • di lenticchie, rosse, secche
    200 g
  • di acqua
    200 g
  • di concentrato di pomodoro
    90 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di paprica caldo rosato
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    ½ cucchiaino
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • di maggiorana fresca
    1 cucchiaino
  • di basilico secco
    1 ½ cucchiaini
  • di cannella in polvere
    2 pizzichi
  • peperoni rossi medi, privati della calotta e dei semi
    6
Completamento e presentazione
  • di acqua
    500 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • pane tipo baguette
  • di formaggio fresco spalmabile mescolato fino a renderlo omogeneo
    200 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 472 kcal / 1975 kJ
Πρωτεΐνη 18 g
Λιπαρά 20 g
Υδατάνθρακες 60 g
Φυτικές ίνες 13.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.7 g
Νάτριο 869 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων