Pernas de frango com mostarda e mel e puré de batata e alho-francês

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
2 doses

Υλικά

  • dentes de alho
    4
  • azeite
    45 g
  • vinho branco
    30 g
  • colorau
    1 c. chá de
  • mostarda
    50 g
  • mel
    30 g
  • alecrim picado
    2 c. sopa de
    2 c. sopa de alecrim seco, picado
  • folhas de tomilho
    2 c. sopa de
  • pimenta
    1 pitada de
  • pernas de frango c/ pele
    2
  • Azeite q.b. p/ untar
  • alho-francês
    100 g
  • batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos (1 cm aprox.)
    350 g
  • leite
    180 g
  • sal mais q.b. p/ temperar
    1 c. chá de
  • manteiga
    20 g
  • noz-moscada
    1 pitada de

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 dose

Νάτριο 1652.5 mg
Πρωτεΐνη 33.2 g
Θερμίδες 3336.1 kJ / 797.4 kcal
Λιπαρά 47.2 g
Φυτικές ίνες 6.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.6 g
Υδατάνθρακες 60.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων