Choux fourrés à la ganache chocolat blanc et framboises

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 10 λεπτ.
12 morceaux

Υλικά

La ganache chocolat blanc
  • 150 g de chocolat blanc en morceaux
  • 250 g de crème liquide, 30-40% m.g.
La garniture à la framboise
  • 300 g de framboises
    300 g de framboises surgelées
  • 30 g de sucre en poudre
Le craquelin
  • 80 g de beurre, salé ou non salé à température ambiante, en morceaux
  • 70 g de sucre roux
  • 80 g de farine de blé
La pâte à choux
  • 250 g d'eau
  • 90 g de beurre, salé ou non salé en morceaux
  • 10 g de sucre en poudre
  • ½ c. à café de sel
  • 150 g de farine de blé
  • 4 œufs
  • 250 g de mascarpone
Le dressage
  • de sucre glace (προαιρετικό πεδίο)

Διατροφή ανά 1 morceau/part

Θερμίδες 452.8 kcal / 1894.5 kJ
Πρωτεΐνη 6.8 g
Λιπαρά 32.2 g
Υδατάνθρακες 35.6 g
Φυτικές ίνες 2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 19.1 g
Νάτριο 219.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων