Συσκευές & Αξεσουάρ
Lala Clam Soup Meehoon
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
lala clams with shells500 g
-
water2600 g
-
salt2 heaped tbsp
-
dried mee hoon (rice vermicelli)200 g
-
fresh ginger cut in slices60 g
-
garlic clove1
-
bird's eye chillies2
-
cooking oil30 g
-
sesame oil (roasted)½ tsp
-
hot water for blanching
-
Chinese cabbage cut in large chunks300 g
-
fish sauce (προαιρετικό πεδίο)2 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)60 g
-
chicken stock powder2 tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
salt to taste2 ½ tsp
-
wolfberries (goji)20 g
-
fresh coriander leaves only, chopped, to garnish2 sprigs
-
fried garlic to garnish10 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (προαιρετικό πεδίο)1 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
2785 mg
Πρωτεΐνη
17.1 g
Θερμίδες
1435.9 kJ /
343.2 kcal
Λιπαρά
8.1 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.2 g
Υδατάνθρακες
47.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

There is always Room at our Table
36 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 Std.
Chicken and Vegetable Soup
1 Std. 30 Min
Yasai miso ramen
35 Min
Janek's Chicken Soup
2 Std.
Ramen Noodle Soup
40 Min
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min
Onion Soup
1 Std.
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Danish Split Pea Soup
1 Std.
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 Min
Korean Ramen with Tofu
50 Min
Summer seafood soup
45 Min