Lala Clam Soup Meehoon

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • lala clams with shells
    500 g
  • water
    2600 g
  • salt
    2 heaped tbsp
  • dried mee hoon (rice vermicelli)
    200 g
  • fresh ginger cut in slices
    60 g
  • garlic clove
    1
  • bird's eye chillies
    2
  • cooking oil
    30 g
  • sesame oil (roasted)
    ½ tsp
  • hot water for blanching
  • Chinese cabbage cut in large chunks
    300 g
  • fish sauce (προαιρετικό πεδίο)
    2 tsp
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
    60 g
  • chicken stock powder
    2 tsp
  • white pepper powder
    1 pinch
  • salt to taste
    2 ½ tsp
  • wolfberries (goji)
    20 g
  • fresh coriander leaves only, chopped, to garnish
    2 sprigs
  • fried garlic to garnish
    10 g
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (προαιρετικό πεδίο)
    1 tbsp

Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 2785 mg
Πρωτεΐνη 17.1 g
Θερμίδες 1435.9 kJ / 343.2 kcal
Λιπαρά 8.1 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.2 g
Υδατάνθρακες 47.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων